خانم شجیراتی چهار سال قبل به دلیل فوت همسر و مشکلات اقتصادی، تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار گرفت و با مشکلات بسیاری از جمله سرپرستی سه فرزند روبه رو شد، اما با این وجود دلسرد و خسته نشد و با تلاشهای مجدانه خود توانست اقدامات خوبی را برای خود و اهالی شهرستان به انجام رساند و با همتی مثال زدنی از مددجویی به یک کارآفرین موفق تبدیل شد.
به گزارش دبیرخانه مهرواره بانور، فاطمه شجیراتی بانوی اهل شهرستان باوی از توابع استان خوزستان است که علی رغم مشکلات فراوان و فوت همسر و سرپرستی سه فرزند خود، همچنان به فعالیت در اجتماع ادامه داده و در منطقه خود توانسته بانوان بسیاری را به درآمد و اشتغال برساند.
چشیدن طعم سختی و تلخی زندگی به جای اینکه او را دلسرد و خسته کند، از او یک بانوی سخت کوش و پرتلاش ساخته است، بانویی خوشفکر که حالا با همین همت و تلاش خود تبدیل به یک کارآفرین موفق شده است.
خانم شجیراتی از چهار سال قبل که همسر خود را از دست داد، به دلیل سرپرستی فرزندانش و قرار گرفتن در مضیقه مالی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار گرفت، اما او به کمکهای این نهاد اکتفا نکرد و از هنر خود در زمینه کسب درآمد و آموزش به دیگران و کارآفرینی استفاده کرد و در این زمینه خوش درخشید.
این بانوی دغدغهمند در مساجد مختلف شهرستان با برگزاری کلاسهای متنوع هنری و دور هم جمع کردن دختران و بانوان تحت پوشش کمیته امداد و یا به صورت آزاد توانسته هنر خود در زمینه مینا کاری را به آنان آموزش دهد و علاوه بر کمک به استقلال مالی آنان خودش نیز از این راه کسب درآمد میکند.
عمده این هنر آموزان بعد از آموزش به بازار کار وارد میشوند که تاکنون حدود سی نفر از آنان موفق به درآمد زایی از این راه شدهاند که ده نفر از آنان از افرادی بودند که تحت پوشش کمیته امداد قرار داشتند که حالا با تشکیل کارگاههای کوچک در منازل خود به اشتغال رسیدهاند.
این بانوی تلاشگر و سختکوش در زمینه کمک به نیازمندان هم با جذب خیر، موفق به دستگیری از افراد بیبضاعت شده است.
خانم شجیراتی که به عنوان فرمانده فرهنگی بسیج خواهران شهرستان باوی نیز فعالیت دارد، از این طریق نیز اقدامات خوبی را به انجام رسانده است که از جمله آن میتوان به برگزاری کلاسهای متنوع به صورت رایگان و برگزاری حلقههای صالحین اشاره کرد که با اینکار خود موفق به جذب افراد زیادی به مسجد و بسیج شده است.
او در این باره میگوید: برگزاری کلاسهای مختلف علمی و فرهنگی در مساجد سطح شهر موجب حضور و جذب افراد مختلف به مسجد شده و با برنامه ریزی برای برگزاری بهترحلقههای صالحین تعداد افراد شرکت کننده در حلقهها نیز از پنج نفر به بیش از سی نفر افزایش یافته است.
این بانوی فعال برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان نیز با کمک دیگر افراد فعال در پایگاههای بسیج توانسته برنامههای خوبی را برای آنان اجرایی کند و در این راستا به برگزاری اردوهای تفریحی، مسابقات و… در ایام تابستان برای دانش آموزان پرداخته است.