وقتی خانمی با پوشش نامتعارف وارد مکان و مراسم مذهبی میشود، بعضی از افراد نگاه منفی به آنها دارند که گاهی منجر به فراری دادن آنها از این محافل میشود، اما خانم گلی از این افراد با روی گشاده استقبال میکند و حتی گاهی خود به دنبال چنین افرادی میرود تا آنها لذت حضور در هیئت را بچشند که در اکثر مواقع موفق به جذب و ماندگاری آنان در هیئت میشود.
به گزارش خبرنگار مهرواره بانور، فرشته گلی از بانوان فعال در استان ایلام است که تا سطح دو در حوزه و تا مقطع کارشناسی در رشته حقوق دانشگاه تحصیل کرده و اکنون در بین اهالی دره شهر این استان فعالیت دارد.
این بانو به همراه تعدادی دیگر از بانوان از سال ۷۸ اقدام به تأسیس هیئت زینبیه(س) کرد، هیئتی که در ابتدای راه با مشکلاتی اعم از نبود امکانات و کمبود منابع مالی روبه رو بود، اما کاستیها موجب از بین رفتن همت آنها نشد.
او در بدو تشکیل هیئت از هر زحمت و تلاشی برای بقای آن دریغ نکرد، به طوریکه گاها برای تامین منابع مالی و یا اجرای برنامهها از بعضی از ادارات شهرستان درخواست کمک میکرد.
این هیئت که در کنار حسینیه مسجد حضرت ابوالفضل(ع) قرار دارد که با همکاری هیئت برادران حسینیه توانسته خدمات خوبی را به مردم دره شهر ارائه دهد و به همین دلیل به مدت پنج سال به عنوان هیئت نمونه استانی انتخاب شد.
اهدای چادر به دخترانی که توان خرید ندارند
این بانو برای سهولت کار و برای ارائه خدمات بهتر، از اقوام خود در هیئت خواهران و برادران استفاده میکند و چندی پیش به همراه چند خواهر خود، به خرید چادر برای دختران کم بضاعت علاقهمند به حجاب اقدام کردند که اینکار با استقبال این دختران روبهرو شد.
کرونا هم نتوانست مانع ارتباط او با دانش آموزان شود
خانم گلی همچنین برای آشنایی دختران مقطع ابتدایی با معارف اسلامی به مدارس سرکشی میکند و برای این برنامه از وقت و هزینه خود صرف میکند و در این راستا میگوید: برای تشویق دانش آموزان حتما هدیه تهیه میکنم و حتی گاهی لازم میشود به مدیران نیز هدیهای بدهم تا آنها رضایت دهند در کلاسها حاضر شوم و با دانش آموزان ارتباط بگیرم و به سوالات و شبهاتشان پاسخ بگویم.
این بانوی دلسوز با شروع کرونا هم به کار خود ادامه داد و در این برهه با حضور در کلاسها و گروههای مجازی دانش آموزان و تولید محتوای مناسب، ارتباط خود را با آنها حفظ کرد و معتقد است باید از کودکی دختران را قدرتمند تربیت کرد تا نسبت به مسائل مختلف بصیرت داشته باشند.
فعالیت دیگر این هیئت، دعوت از سخنران در مناسبات مختلف سال بوده که در این برنامهها در بعضی موارد بیش از هزار نفر مخاطب حاضر میشوند، علاوه بر آن هر چهارشنبه به طور ثابت نیز برنامهای با حضور اعضای هیئت و دیگر بانوان همراه با بیان احکام و پاسخگویی به سوالات برگزار میشود.
خانم گلی با هدف رسیدگی به نیازمندان و محرومین منطقه، به جمع آوری کمکهای نقدی و غیر نقدی اقدام کرده تا از خانوادههای نیازمند دستگیری کند؛ او با اهدای اقلام ضروری زندگی که توسط کمکهای مردم تامین میشود، توانسته گرهای از مشکلات این خانوادهها بگشاید.
این بانو با همکاری هیئت برادران و کمکهای مردمی در اعیاد و مناسبتهای مذهبی نیز با پخت غذای گرم که در برخی مواقع تعداد آن به بالای پنج هزار پرس نیز میرسد از مردم پذیرایی میکند.
خانم گلی علاوه بر این به خانوادههایی که برای سر و سامان دادن به زندگی جوانان خود دچار مشکل هستند، کمک میکند و با تامین بعضی از اقلام جهیزیه برای نوعروسان سعی میکند در شروع زندگی مشترک آن جوانان سهیم باشد.
شرط حضور در مسجد برای ارائه مشاوره قضایی رایگان
خانم گلی که خود دانش آموخته رشته حقوق است از این موقعیت خود برای جذب و اتصال مردم به مسجد استفاده کرده و به افراد به شرط حضور در مسجد قول ارائه مشاوره قضایی رایگان در زمینههای مختلف میدهد.
یکی از تجربیات جالب توجه خانم گلی، پذیرش دختران و بانوان با هر نوع پوشش و اعتقادی در جمع هیئتی خودشان است؛ دخترانی که در ظاهر با اعضاء هیئت تفاوت دارند، اما از چنین افرادی هم توسط او بدون تذکر لسانی یا نگاهی منفی و متفاوت استقبال گرم میشود.
او با دلسوزی به آنها مسئولیت نیز میدهد و به مرور که در فضای هیئت ماندگار میشوند، پوشش و رفتار خود را با محیط آنجا وفق میدهند و او حتی در برخی از مواقع خود سراغ اینگونه افراد میرود و آنها را جذب به هیئت میکند و حالا بسیاری از این دختران و بانوان جذب شده به هیئت، در مناطق مختلف فعالیتهای فرهنگی خوب و موثری را انجام میدهند.